PRIVE' KOKEN AAN HUIS OF / OP UW GEWENSTE LOCATIE

FEESTEN / RECEPTIE

Prive' Thaise Kok aan huis voor een heerlijk diner voor u bereiden.

Thais koken bij u thuis of op locatie voor u en uw gasten is ook mogelijk.

Wilt u uw privé-diner boeken dan maken we eerst een afspraak om uw Thaise culinaire wensen te bespreken.

U hoeft alleen de gerechten te bespreken en een datum te prikken.

" Phatcharee " is uw " Kok Aan Huis " met een persoonlijke aanpak en dit voor alle groepsfeesten vanaf 

8 tot 200 personen. " Voor onder 8 personen is mogelijk ( in overleg ) "

Op de dag van het diner komt " Phatcharee " met haar team bij uw thuis/locatie met alle ingrediënten en benodigheden gereedschappen daarna begin zij met de voorbereiding.
Zo zijn alle gerechten worden lekker verse bereiden en heerlijk warm aan uw tafel op serveren.

** Prijzen zijn inclusief ingrediënten en materialen.

** Exclusief uren van de kok. ( mailen voor meer info. )

** Reisvergoeding : Alleen binnen een straal van 10 km. Gratis / Buiten straal worden berekend aan €0.45/km. vanaf Rhoon.

 ** Koken aan huis of gewenste Locatie " minimaal 3 weken van te voren voor de gewenste datum reserveren.!!

.....Tarieven voor kinderen.....

van 0 tot 3 jaar : gratis

tot 9 jaar: €5,- per persoon.

 


. . . Prijzen feesten ( Kleine groepen ) . . .

Op Locatie bereiden

TK.1

( Vanaf 15 personen )

45,-

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht

2 Hoofdgerechten

1 Bijgerecht

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

 

 

 

TK.2

( Vanaf 12 personen )

55,-

 

3 Hapjes ( 3 soorten )

1 Soep

3 Hoofdgerechten

1 Bijgerecht

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

 

 

 

TK.3

( Vanaf 10 personen )

65,-

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht

1 Soep

2 Hoofdgerechten

1 Bijgerehct

1 Nagerecht

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

 

TK.4

( Vanaf 8 personen )

€75,-

3 Hapjes ( 3 soorten )

1 Soep of 1 Enkelgerecht

3 Hoofdgerechten

1 Bijgerecht

1 Nagerecht

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

 

 


. . . Prijzen Receptie / Buffet (Grote Groepen) . . .

met Foodtruck is mogelijk!!

RECEPTIE

25,-

 

( Vanaf 30 personen )

 

4 Warm Hapjes

1 Koud Hapjes

1 Soep naar keuze

 

 

 

 

BUFFET 

25,-

 

( Vanaf 50 personen )

 

3 Hoofdgerechten

2 Bijgerechten

inc. Thaise witte jasmijnrijst

Supplement: 3 Hapjes naar keuze: €9,-

Supplement: 1 Soep naar keuze: €8,-

 

 

WALKING DINNER

€35,-

 

( Vanaf 20 personen )

 

7 kleine gerechten naar keuze

inc. Thaise witte jasmijnrijst.

 

 

 

 

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tord :                 Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten.

     + Zoet zuur saus.

Poh Pia Sod :                   Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) 

+ Zoete zure pindasaus.

Ka Nom Pang Na Moe :   Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkensgehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Tord :                     Gefrituurde wonton met gekruid varkensgehakt en garnalen. + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :           Gefrituurde groot garnalen met Loempiavellen + Zoet zuur saus.

Thai Sate' :                      Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Pindasaus

Thod Man Plaa :               Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

 

................................................................................................

SOEPEN

Tom Yam :                       Pikante soep met thaise kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                       Kokos soep met tomaten, champignons, this kruiden en ( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                     Milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden varkens gehakt.

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

Kao Pad Sab Pa Rod  :      Roergebakken rijst met krokante spekjes, ananas, cashewnoten, groenten,

      hamblokjes, krenten, ui & kerriepoeder. 

( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen)

Pad Thai :                        Gebakken rijstnoedels met ei, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus, & pinda's.

                                       ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                 Gebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels &basilicum  

                                       ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten,

      limoensap, vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s.

      ( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN :

Pad Ka Prauw :                  Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum met 

       pikante saus.

Pad Med Ma Muang :         Roergebakken mix paprika, groenten, uien, ananas, en cashewnoten met chili saus.

Pad Priew Waan :              Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet zuur

       tomatensaus.

Pad King :                         Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten met

       oestersaus.

Pad Prik Keng :                  Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum

       en groenten.

Pad Nam Man Hoi :            Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                  Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk

        & kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :              Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum

        en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                  Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum

  & kokosmelk.

Keng Ka Ri :                       Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's

  in kokosmelk.

Keng Ped Deng :                Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras,

  bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :             Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien

  & kokosmelk.

Laarb Isaan :                       Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen

        pepers, gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

................................................................................................

 

VEGETARISCH :

Pad Priew Waan :               Gebakken Tahoe, tomaten, uien, groenten,  ananas met zoet zure tomaten saus.

Sous Ma Kaam :                  Gebakken Tahoe met zoet zure tamarinde saus, korianders, bosuien, wortels,

   gebakken sjalotten en gebakken knoflook.

Ghai Loek Geuy :                 Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders,

   bosuien, wortels & gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :                 Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete

   donker sojasaus.

Keng Kiew Waan Jeah :       Groene curry met Tahoe, mix aubergines, groenten, bamboescheuten, zoete

         bacilicum & kokosmelk.

Toa Hoe Phad Chaa :           Pikante roergebakken tahoe met bamboe, wortels, groene pepers, zoete

                                          bacilicum, paprika & vingerswortels

 

................................................................................................                                         

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                   Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :                 Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :         Gebakken rijstnoedels met eieren, groenten, donker sojasaus ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :                 Gebakken eiermie met eieren, groenten, ketjap manis en sojasaus. ( Vegetarisch )

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Kluy Tord :                         Gebakken banaan, gerastp kokos en sesamzaadjes met meelbeslag.

Sa Ku Ka Ti :                       Thais tapioca kereltjes met meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :           Zoete kleefrijst met kokosmelk en mango rijp.

Lord Chong Roem Mid :       Thaise cendol met jackfruit en zoete kokosroom.


. . .Koken aan huis / Locatie Voorwaarden. . .

 

Belangrijk : 

  • Prijs koken aan huis is per persoon.
  • U dient zelf voor uw servies, tafels, bestek, servetten en glaswerk te zorgen.
  • Geef ons aan wat uw budget is of welk menu of gerechten met de locatie.
  • Samen kunnen wij dan gepaste offerte maken voor uw culinaire belevenis

 

Niet inbegrepen :

  • Buffet tafels. €10,-/dag.
  • Tafelrok ( buffet ) €7,-/dag.
  • Biertafel /Picknicktafel klapbaar met 2 zitbanken €10,-/dag.
  • Chafing dishes ( inc. 2 brandpasta! ) + Opscheplepels + Keukentangen. € 10,-/set/dag.
  • Soep ketel ( 10 liters ) €10,-/dag.
  • Uren van de Chefkok €35,-/uur.

 

Inbegrepen :

  • Voorzien van Witte jasmijn rijst.

  • Thaise sambal of Prik Nam Pla ( Pikante - zure Thaise vissaus )
  • Garnalen kroepoek.

 

Betaling :

    • Als de datum die u wilt reserveren beschikbaar zijn, sturen wij u een factuur per e-mail.
    • 50 % voorschot te storten op rekeningnummer bij goedkeuring offerte .
    • Verzoeken wij u het totaal bedrag naar IBAN : NL 28 RABO 0322 4453 02  tnv. AUTHENTIEK  THAIS  VOOR  THUIS

           ( P. v.d.Struik - Plaengsri ) te Rotterdam overmaken.

     

    Voorwaarden Thaise catering buffet :

    • Al onze prijzen zijn inclusief 6% BTW.
    • De catering bestelt u minimaal 2 weken voor de gewenste datum.
    • Betaling hiervan dient tenminste 10 dagen van tevoren te zijn ontvangen 
    • Bij annulering dient meer dan 48 uur voor aanvang van het buffet te geschieden.
    • Bij annuleringen binnen 48 uur wordt geen geld gerestitueerd.
    • Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
    • Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
    • Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen te cateren eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .

     


    . . . Neem contact met mij op voor  reseveren of meer infomatie . . .