PRIVE' KOKEN AAN HUIS OF / OP UW GEWENSTE LOCATIE

FEESTEN / RECEPTIE

Prive' Thaise Kok aan huis voor een heerlijk diner voor u bereiden.

Thais koken bij u thuis of op locatie voor u en uw gasten is ook mogelijk.

Wilt u uw privé-diner boeken dan maken we eerst een afspraak om uw Thaise culinaire wensen te bespreken.

U hoeft alleen de gerechten te bespreken en een datum te prikken.

" Phatcharee " is uw " Kok Aan Huis " met een persoonlijke aanpak en dit voor alle groepsfeesten vanaf 

10 tot 200 personen. " Voor onder 10 personen is mogelijk ( in overleg ) "

Op de dag van het diner komt " Phatcharee " met haar team bij uw thuis/locatie met alle ingrediënten en benodigheden gereedschappen daarna begin zij met de voorbereiding.
Zo zijn alle gerechten worden lekker verse bereiden en heerlijk warm aan uw tafel op serveren.

** Prijzen zijn inclusief ingrediënten en materialen.

** Uren van de kok ( Exclusief ) worden berekend vanaf vertrek uit Rhoon tot het einde van het feest en terug naar Rhoon.

** Reisvergoeding : Alleen binnen een straal van 10 km. Gratis / Buiten straal worden berekend aan €0,45/km. vanaf Rhoon heen en terug.

 ** Koken aan huis of gewenste Locatie " minimaal 3 weken van te voren voor de gewenste datum reserveren.!!

.....Tarieven voor kinderen.....

van 0 tot 3 jaar : gratis

tot 9 jaar: €5,- per persoon.

. . DE GOEDKOOPSTE ÉN LEKKERSTE THAIS IN DE OMGEVING RHOON. .



. . . Prijzen feesten ( Kleine groepen ) . . .

Aan uw thuis bereiden

TK.1

( vanaf 20 personen )

55,-

 

3 Hapjes ( 3 soorten )

3 Hoofdgerechten

1 Enkelgercht

1 Soep

 

 

 

inc. Thaise, witte jasmijnrijst,

TK.2

( vanaf 15 personen )

€60,-

2 Hapjes ( 2 soorten )

3 hoofdgerechten

1 bijgerecht

1 nagerecht 

 

 

 

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

TK.3

( Vanaf 10 personen )

€65,-

2 hapjes ( 2 soorten )

1 soep

2 hoofdgerechten

1 nagerecht 

 

 

 

inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

. . . Prijzen receptie / buffet (grote groepen) . . .

Op Locatie  , Bedrijf

. . RECEPTIE . .

€25,-

Vanaf 30 personen

3 Snacks

2 Saladeje

2 Soepje 

 

Serveren is vorm van Hapjes, Amuses

 

 

 

. . BEDRIJFS BUFFET . .

€25,-

Vanaf 50 personen

Vanaf 25-50 personen: €35,-/p.

2 Hapjes

1 Bijgerecht

3 Hoofdgerechten

 

Inc. Thaise, witte jasmijnrijst

 

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tod :                   Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten.

+ Zoet zuur saus. ( Vegetarische is mogelijk )

Poh Pia Sod :                   Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) 

+ Zoet zure pindasaus.( Vegetarische is mogelijk )

Ka Nom Pang Na Moe :    Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkens gehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Ku Laab :                 Gefrituurde wonton rosen met gekruide gehakt van varkensgehakt en garnalen. 

                                       + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :           Gefrituurde groot garnalen met Loempiavellen + Zoet zuur saus.

Thai Sa Tay :                    Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Pindasaus

Thod Man Plaa :               Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

Ka Ri Pub Kai :                  Gefrituurde Thaise kip pasteitje met aardappels & groenten. + Zoet zuur saus.

Ka Ri Pub Jeah :                Gefrituurde Thaise vegetarische pasteitjes + Zoet zuur saus.

Tod Man  Kao Pod :           Gefrituurde Thaise vegetarische maiskoekjes.

 

................................................................................................

SOEPEN

( Vegetarische is mogelijk )

Tom Yam :                       Thaise pikante soep met this kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                        Thaise kokos soep met tomaten, champignons, thaise kruiden en 

( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                      Milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden

 varkens gehakt.

Kiew Nam  :                     Milde wonton soep van varkens - garnalen gehakt en groenten.

 

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

( Vegetarische is mogelijk )

Kao Pad Sab Pa Rod  :      Roergebakken rijst met ananas, cashewnoten, groenten, hamblokjes, krenten,

ui & kerriepoeder ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen)

Pad Thai :                        Roergebakken rijstnoedels met eieren, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus,

pinda's en ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                  Roergebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels,

basilicum en ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten,

limoensap, vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s. & 

( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

 

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN/ TAHOE :

Let op !! Bij Vis en Garnalen kun u alleen maar een gerecht kiezen !!

 

Pad Ka Prauw :                 Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum

met pikante saus.

Pad Med Ma Muang :        Pikante roergebakken mix groenten, ui, ananas, en cashewnoten.

Pad Priew Waan :             Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet

zuur tomatensaus.

Pad King :                        Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten

met oestersaus.

Phad Chaa :                     Pikante roergebakken bamboe, wortels, groene pepers, zoete

bacilicum, paprika & vingerswortels.

Pad Prik Keng :                Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum

en groenten.

Pad Nam Man Hoi :          Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk

& kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :            Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum

en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum

& kokosmelk.

Keng Ka Ri :                     Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's in

kokosmelk.

Keng Ped Deng :              Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras,

bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :           Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien

& kokosmelk.

Laarb Isaan :                     Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen

pepers, gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

Ghai Loek Geuy :              Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders,

bosuien, wortels & gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :              Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete

donkere sojasaus.

 

................................................................................................

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                 Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :              Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :       Gebakken rijstnoedels met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :              Gebakken eiermie met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

 

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Tub Tim Krob Roem Mid :  Gekleurde robijn van weterkastanje, rijstmeel en jackfruit in zoete kokosmelk.  

Sa Ku Ka Ti :                     Thaise tapioca kereltjes met mix meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :        Thaise zoete kleefrijst met kokosroom en mango rijp.

Lord Chong Roem Mid :    Thaise cendol met jackfruit en zoete kokosroom.


. . .Koken aan huis / Locatie Voorwaarden. . .

 

Belangrijk : 

  • Prijs koken aan huis is per persoon.
  • U dient zelf voor uw servies, tafels, bestek, servetten en glaswerk te zorgen.
  • Geef ons aan wat uw budget is of welk menu of gerechten met de locatie.
  • Samen kunnen wij dan gepaste offerte maken voor uw culinaire belevenis

 

Niet inbegrepen :

  • Buffet tafels. €10,-/dag.
  • Tafelrok ( buffet ) €10,-/dag.
  • Biertafel /Picknicktafel klapbaar met 2 zitbanken €10,-/dag.
  • Chafing dishes ( inc. 2 brandpasta! ) + Opscheplepels + Keukentangen. € 10,-/set/dag.
  • Soep ketel ( 10 liters ) €10,-/dag.
  • Uren van de Chefkok €20,-/uur.

 

Inbegrepen :

  • Voorzien van Witte jasmijn rijst.

  • Thaise sambal of Prik Nam Pla ( Pikante - zure Thaise vissaus )
  • Garnalen kroepoek.

 

Betaling :

    • Als de datum die u wilt reserveren beschikbaar zijn, sturen wij u een factuur per e-mail.
    • 50 % voorschot te storten op rekeningnummer bij goedkeuring offerte .
    • Verzoeken wij u het totaal bedrag naar IBAN : NL 28 RABO 0322 4453 02  tnv. AUTHENTIEK  THAIS  VOOR  THUIS

           ( P. v.d.Struik - Plaengsri ) te Rotterdam overmaken.

     

    Voorwaarden Thaise catering buffet :

    • Al onze prijzen zijn inclusief 6% BTW.
    • De catering bestelt u minimaal 2 weken voor de gewenste datum.
    • Betaling hiervan dient tenminste 10 dagen van tevoren te zijn ontvangen 
    • Bij annulering dient meer dan 48 uur voor aanvang van het buffet te geschieden.
    • Bij annuleringen binnen 48 uur wordt geen geld gerestitueerd.
    • Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
    • Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
    • Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen te cateren eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .

     


    . . . Neem contact met mij op voor  reseveren of meer infomatie . . .