. . . Thais Kookworkshop Op Gewenste Locatie . . .

Een workshop is een hele leuke en leerzame manier om met je famillie, vrienden, collega’s of zakelijke relaties thais te leren koken. De ongedwongen sfeer om samen een culinair diner of lunch te maken werken perfect als teambuilding.

Het menu en de recepten staan op speciale kaarten die men na de workshop van mij krijgt om terug te lezen hoe de gerechten opnieuw kunnen worden gemaakt.

De workshop vindt plaats in jouw keuken. Dit hoeft helemaal geen grote, uitgebreide keuken te zijn. Een goed fornuis, servies en pannen zijn alles wat we nodig hebben. Indien gewenst neem ik kookgerei mee. 

Alle ingrediënten neem ik mee, deze zijn inclusief de kosten voor de workshop. Deze zal ongeveer 3 tot 4 1/2 uur duren. Wanneer alle gerechten klaar zijn kunnen jullie aan tafel en genieten van een gezellige en culinaire avond. 

" Kokworkshops aan huis of gewenste Locatie "

Minimaal 3 weken van te voren voor de gewenste datum reserveren.!!

. . DE GOEDKOOPSTE ÉN LEKKERSTE THAIS IN DE OMGEVING RHOON. .

 


Er zijn drie verschillende workshops.
Ingericht voor ieders wensen en naar ieders budget.

 

 


WORKSHOP 1

( Vanaf 15 personen )

€45,-

 

Thaise hapjes ( 2 soorten )

1 soep

3 hoofdgerechten

 

 

*Thaise jasmijnrijst inbegrepen *

 

 

 

WORKSHOP 2

( Vanaf 12 personen )

€55,-

Thaise hapjes ( 1 soort )

1 soep

2 hoofdgerechten

1 enkelgerecht

*Thaise jasmijnrijst inbegrepen*

 

 

 

WORKSHOP 3

( Vanaf 10 personen )

€65,-

Thaise hapjes ( 1 soort )

2 hoofdgerecht

1 enkelgerecht

 

 

*Thaise jasmijnrijst inbegrepen*

 

 

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tod :                   Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten.

+ Zoet zuur saus. ( Vegetarische is mogelijk )

Poh Pia Sod :                   Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) 

+ Zoet zure pindasaus.( Vegetarische is mogelijk )

Ka Nom Pang Na Moe :    Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkens gehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Ku Laab :                 Gefrituurde wonton rosen met gekruide gehakt van varkensgehakt en garnalen. 

                                       + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :           Gefrituurde groot garnalen met Loempiavellen + Zoet zuur saus.

Thai Sa Tay :                    Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Pindasaus

Thod Man Plaa :               Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

Ka Ri Pub Kai :                  Gefrituurde Thaise kip pasteitje met aardappels & groenten. + Zoet zuur saus.

Ka Ri Pub Jeah :                Gefrituurde Thaise vegetarische pasteitjes + Zoet zuur saus.

Tod Man  Kao Pod :           Gefrituurde Thaise vegetarische maiskoekjes.

 

................................................................................................

SOEPEN

( Vegetarische is mogelijk )

Tom Yam :                       Thaise pikante soep met this kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                        Thaise kokos soep met tomaten, champignons, thaise kruiden en 

( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                      Milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden

 varkens gehakt.

Kiew Nam  :                     Milde wonton soep van varkens - garnalen gehakt en groenten.

 

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

( Vegetarische is mogelijk )

Kao Pad Sab Pa Rod  :      Roergebakken rijst met ananas, cashewnoten, groenten, hamblokjes, krenten,

ui & kerriepoeder ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen)

Pad Thai :                        Roergebakken rijstnoedels met eieren, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus,

pinda's en ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                  Roergebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels,

basilicum en ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten,

limoensap, vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s. & 

( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

 

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN/ TAHOE :

Let op !! Bij Vis en Garnalen kun u alleen maar een gerecht kiezen !!

 

Pad Ka Prauw :                 Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum

met pikante saus.

Pad Med Ma Muang :        Pikante roergebakken mix groenten, ui, ananas, en cashewnoten.

Pad Priew Waan :             Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet

zuur tomatensaus.

Pad King :                        Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten

met oestersaus.

Phad Chaa :                     Pikante roergebakken bamboe, wortels, groene pepers, zoete

bacilicum, paprika & vingerswortels.

Pad Prik Keng :                Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum

en groenten.

Pad Nam Man Hoi :          Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk

& kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :            Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum

en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum

& kokosmelk.

Keng Ka Ri :                     Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's in

kokosmelk.

Keng Ped Deng :              Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras,

bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :           Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien

& kokosmelk.

Laarb Isaan :                     Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen

pepers, gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

Ghai Loek Geuy :              Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders,

bosuien, wortels & gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :              Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete

donkere sojasaus.

 

................................................................................................

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                 Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :              Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :       Gebakken rijstnoedels met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :              Gebakken eiermie met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

 

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Tub Tim Krob Roem Mid :  Gekleurde robijn van weterkastanje, rijstmeel en jackfruit in zoete kokosmelk.  

Sa Ku Ka Ti :                     Thaise tapioca kereltjes met mix meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :        Thaise zoete kleefrijst met kokosroom en mango rijp.

Lord Chong Roem Mid :    Thaise cendol met jackfruit en zoete kokosroom.

 


Thais Kookworkshop Op Gewenste Locatie . . .

** Prijzen zijn inclusief ingrediënten, gebruikte materialen en uren van de kok. (incl. BTW)

** Onze workshops is inclusief een volwaardige maaltijd, geen proevertjes. Thaise, witte jasmijnrijst  is  inbegrepen.

** Kookworkshop minimaal 3 weken van te voren op de gewenste datum reserveren.

**  Een workshop duurt ongeveer 3-4 uur. of kan nog lange duren zijn ( Lig aan het menu en gerechten die u hebt gekozen )

 

Betaling :

Als een workshop die u wilt volgen beschikbaar is, sturen wij u een factuur per e-mail. U kunt het bedrag overmaken naar  Bankrekeningnummer :  IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02, tnv. Authentiek Thais Voor Thuis.

( Phatcharee van der Struik ) te Rotterdam.

 

Voorwaarden voor de Thais kookworkshops :

  1. Annulering dient meer dan 48 uur voor de aanvang van de kookworkshop te geschieden.
  2. Bij annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de kookworkshops wordt geen geld gerestitueerd.
  3. Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
  4. Bij betaling van de factuur gaat u akkoord met de voorwaarden.
  5. Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
  6. Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .

CONTACT :

Wij beantwoorden graag uw vraag. 
Thais Kookworkshop.