. . . Thais Kookworkshop Op Gewenste Locatie . . .

Een workshop is een hele leuke en leerzame manier om met je famillie, vrienden, collega’s of zakelijke relaties thais te leren koken. De ongedwongen sfeer om samen een culinair diner of lunch te maken werken perfect als teambuilding.

Het menu en de recepten staan op speciale kaarten die men na de workshop van mij krijgt om terug te lezen hoe de gerechten opnieuw kunnen worden gemaakt.

De workshop vindt plaats in jouw keuken. Dit hoeft helemaal geen grote, uitgebreide keuken te zijn. Een goed fornuis, servies en pannen zijn alles wat we nodig hebben. Indien gewenst neem ik kookgerei mee. 

Alle ingrediënten neem ik mee, deze zijn inclusief de kosten voor de workshop. Deze zal ongeveer 3 uur duren. Wanneer alle gerechten klaar zijn kunnen jullie aan tafel en genieten van een gezellige en culinaire avond. 

Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers vanaf 6 - 20 personen.

 

" Kokworkshops aan huis of gewenste Locatie "

Minimaal 2 weken van te voren voor de gewenste datum reserveren.!!

 

 


Er zijn drie verschillende workshops.
Ingericht voor ieders wensen en naar ieders budget.

 

 


€55,-

( Vanaf 15 personen )

- Hapjes ( 1 soort )

- 1 Hoofdgerecht

- 1 Bijgerecht

inc. Witte jasmijn rijst

 

 

€65,-

MEEST GENOMEN

( Vanaf 10 personen )

- Hapjes ( 1 soort )

- 1 Enkelgerecht 

- 2 Hoofdgerechten

inc. Witte jasmijn rijst.

 

€75,-

( Vanaf 6 personen )

- Hapjes ( 1 soort )

- 2 Hoofdgerechten

- 1 Bijgerechten

- 1 Nagerecht

inc. Witte jasmijn rijst.

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tord :                  Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten. + Zoet zuur saus.

Poh Pia Sod :                    Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) + Zoet zure 

                                        pindasaus.

Ka Nom Pang Na Moe :     Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkens gehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Ku Laarb Tord :         Gefrituurde rozen wonton met gekruide varken-garnalen gehakt vulling. + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :             Gefrituurde groot garnalen met Loempia vellen + Zoet zuur saus.

Thai Sate' :                        Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Warm pindasaus

Thod Man Plaa :                 Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

 

................................................................................................

SOEPEN

Tom Yam :                        Thaise pikante soep met this kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                         Thaise kokos soep met tomaten, champignons, this kruiden en ( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                       Thaise milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden varkens gehakt.

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

Kao Pad  :                         Pikante roergebakken rijst met chilisaus, vissaus, groenten, uien en ( Kipfilet, Varkens, Rund

                                         of Garnalen) 

Pad Thai :                          Roergebakken rijstnoedels met eieren, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus, pinda's en

                                         ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                   Roergebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels, basilicum en  

                                         ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                  Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten, limoensap,

                                         vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s. & ( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

 

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN :

Pad Ka Prauw :                   Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum met pikante saus.

Pad Med Ma Muang :          Roergebakken mix paprika, groenten, uien, ananas, en cashewnoten met chili saus.

Pad Priew Waan :               Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet zuur tomatensaus.

Pad King :                          Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten met oestersaus.

Pad Prik Keng :                   Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum en groenten.

Pad Nam Man Hoi :             Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                   Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk & kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :               Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                   Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum & kokosmelk.

Keng Ka Ri :                        Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's in kokosmelk.

Keng Ped Deng :                      Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras, bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :              Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien & kokosmelk.

Laarb Isaan :                        Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen pepers,

                                          gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

 

................................................................................................

 

VEGETARISCH :

Pad Priew Waan :               Gebakken Tahoe, tomaten, uien, paprika, groenten, verse ananas met zoet zure tomaten saus.

Sous Ma Kaam :                  Gebakken Tahoe met zoet zure tamarinde saus, korianders, bosuien, wortels, gebakken

                                          sjalotten en gebakken knoflook.

Ghai Loek Geuy :                 Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders, bosuien, wortels &

                                          gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :                 Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete donkere

                                           sojasaus.

Keng Kiew Waan Jeah :        Groene curry met Tahoe, mix aubergines, groenten, bamboescheuten, zoete bacilicum &

                                           kokosmelk.

Toa Hoe Phad Chaa :            Pikante roergebakken tahoe met bamboe, wortels, groene pepers, zoete bacilicum, paprika &

                                           vingerswortels

 

................................................................................................

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                       Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :                     Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :              Roergebakken rijstnoedels met eieren, groenten, ketjap manis en sojasaus. ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :                     Roergebakken eiermie met eieren, groenten, ketjap manis en sojasaus. ( Vegetarisch )

 

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Kluy Tord :                            Gebakken banaan, gerastp kokos en sesamzaadjes met meelbeslag.

Sa Ku Ka Ti :                          Thais tapioca kereltjes met meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :              Zoete kleefrijst met kokosmelk en mango rijp.

 


Thais Kookworkshop Op Gewenste Locatie . . .

** Prijzen zijn inclusief ingrediënten, gebruikte materialen en uren van de kok. (excl. BTW)

** Onze workshops is inclusief een volwaardige maaltijd, geen proevertjes. Thaise, witte jasmijnrijst  is  inbegrepen.

** Kookworkshop minimaal 2 weken van te voren op de gewenste datum reserveren.

**  Een workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

Betaling :

Als een workshop die u wilt volgen beschikbaar is, sturen wij u een factuur per e-mail. U kunt het bedrag overmaken naar  Bankrekeningnummer :  IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02, tnv. Authentiek Thais Voor Thuis.

( Phatcharee van der Struik ) te Rotterdam.

 

Voorwaarden voor de Thais kookworkshops :

  1. Annulering dient meer dan 48 uur voor de aanvang van de kookworkshop te geschieden.
  2. Bij annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de kookworkshops wordt geen geld gerestitueerd.
  3. Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
  4. Bij betaling van de factuur gaat u akkoord met de voorwaarden.
  5. Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
  6. Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .

CONTACT :

Wij beantwoorden graag uw vraag. 
Thais Kookworkshop.