KvK-nr. : 69460752

BTW-nr. : NL237738971B01

Rekeningnummers : IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02

tnv. Authentiek Thais te Rotterdam

 

Hallo allemaal !!  Leuk dat u mijn site bezoekt!!
Mijn naam is Phatcharee oftewel voor de non-Thaise vrienden ben ik bekend als Nancy. Oorspronkelijk kom ik uit Noordoost-Thailand en ben ik nu inmiddels 21 jaar in Nederland. Mijn passie is bakken, koken en ik doe het met heel veel plezier en liefde, vooral ook voor mijn gezin. Hygiëne staat dus bovenaan!

Regelmatig komen er vrienden bij ons eten en ze smullen van mijn verse Thaise gerechten. Van mijn kook passie heb ik nu mijn beroep gemaakt.

Ik heb ruim 6 jaar in de horeca als chef-kokin in een Thaise Restaurant gewerkt en hier heb ik veel ervaring op mogen doen. 

Vers koken is belangrijk voor mij, dit houdt in dat ik alle  Currypasta’s  zelf maak, dus alles is  Homemade
Dit proeft u ook! 

De Thaise keuken is licht en relatief vetarm. De verse groenten en kruiden worden bijvoorbeeld kort mee gewokt (weinig olie) op hoog vuur, waardoor de smaak bewaard blijft.

Je hebt er wellicht al over gehoord dat de Thaise keuken altijd de verschillende smaken zoet, zuur, zout en pittig met elkaar combineert.  Een heerlijke smakencombi!!

Ik ben in bezit van Sociale Hygiëne en Hygiënecode HACCP

( voedselveiligheid ) Zie foto's hier naarst.


Ik wil mijn liefde voor de authentieke Thaise keuken graag met jullie delen. Alle maaltijden, die op de site staan zijn vers bereid en kunnen bij mij via de Site worden besteld.

Na een lange werkdag is aanschuiven aan tafel toch het lekkerst als uw zelf niet hebt hoeven koken. Verwen u zelf met een heerlijke verse Afhaal maaltijd.


Kom proeven en beleef Authentiek Thais Afhaal en Catering. 

Met vriendelijke groeten,
Phatcharee ( Nancy ) 

 

 

 

 


.. Mijn werk ervaring ..