. . Catering buffet aan huis / Locatie Bedrijf . .

De catering kan plaatsvinden voor particulieren of bedrijven en is al mogelijk vanaf 15-200 personen.

Vooraf wordt het menu samengesteld en kunt u aangeven wat het budget, het aantal deelnemers

          en de wensen zijn.

Let op..!! Catering graag minimale 3 weken van te voren gewenst datum reseveren.!!

.....Tarieven voor kinderen.....

van 0 tot 3 jaar : gratis

tot 9 jaar: €5,- per persoon.

 

. . DE GOEDKOOPSTE ÉN LEKKERSTE THAISE CATERING IN DE OMGEVING RHOON . .


. . . Prijzen Buffet / Menu . . .

Kleine groep.


Menu AT.1

( Vanaf 30 personen )

€20,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

4 Hoofdgerechten.

1 Bijgerecht

1 Nagerecht of verse

fruit mix.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu  AT.2

( Vanaf 25 personen )

€25,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht.

3 Hoofdgerechten.

1 Nagerecht of Verse

fruit mix.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu AT.3

( Vanaf 20 personen )

€30,-/P.

 

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Soep

2 Hoofdgerechten.

1 Bijgerecht.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu AT.4

( Vanaf 15 personen )

€35,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht

2 Hoofdgerechten.

1 Nagerecht of Verse

fruit mix.

inc. Wittje jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.


. . . Prijzen Receptie / Buffet Op Locatie Bedrijven . . .

Catering met Foodtruck is mogelijk!!

(Grote Groepen)


WARM EN KOUD RECEPTIE

€17,50/P.

 

( Vanaf 30 personen )

 

1 Warm Hapjes

1 Koud Hapjes

1 maaltijd Hapjes

1 soep ( in glaasje )

 

 

: Inclusief : 

sauzen en sambal 

 

 

 

 

 

 

 

 

WARM BUFFET OP BEDRIJF

€25,-/P.

( Vanaf 50 personen )

 

3 Soorten Hoofdgerechten

1  Soorten Bijgerecht

2 Soorten Hapjes

Verse fruit mix

 

 

: Inclusief :

Witte jasmijnrijst,

garnalen kroepoek en sambal.

 

 

 

 

 

 

 

FOOD TRUCK OP LOCATIE

€17,50-/P.

 

( Vanaf 55 personen )

 

2 Soorten Hoofdgerechten

1 Soort Bijgerecht

1 Soort Hapje

 

 

 

: Inclusief :

Witte jasmijnrijst,

garnalen kroepoek

en sambal.

 

 

* Vanuit de Food truck serveren *

* Exclusief Forfaitaire Opstartkost *

 €100,- (werkuren, gas & reiniging ) 

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tod :                   Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten.

+ Zoet zuur saus. ( Vegetarische is mogelijk )

Poh Pia Sod :                   Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) 

+ Zoet zure pindasaus.( Vegetarische is mogelijk )

Ka Nom Pang Na Moe :    Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkens gehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Ku Laab :                 Gefrituurde wonton rosen met gekruide gehakt van varkensgehakt en garnalen. 

                                       + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :           Gefrituurde groot garnalen met Loempiavellen + Zoet zuur saus.

Thai Sa Tay :                    Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Pindasaus

Thod Man Plaa :               Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

Ka Ri Pub Kai :                  Gefrituurde Thaise kip pasteitje met aardappels & groenten. + Zoet zuur saus.

Ka Ri Pub Jeah :                Gefrituurde Thaise vegetarische pasteitjes + Zoet zuur saus.

Tod Man  Kao Pod :           Gefrituurde Thaise vegetarische maiskoekjes.

 

................................................................................................

SOEPEN

( Vegetarische is mogelijk )

Tom Yam :                       Thaise pikante soep met this kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                        Thaise kokos soep met tomaten, champignons, thaise kruiden en 

( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                      Milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden

 varkens gehakt.

Kiew Nam  :                     Milde wonton soep van varkens - garnalen gehakt en groenten.

 

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

( Vegetarische is mogelijk )

Kao Pad Sab Pa Rod  :      Roergebakken rijst met ananas, cashewnoten, groenten, hamblokjes, krenten,

ui & kerriepoeder ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen)

Pad Thai :                        Roergebakken rijstnoedels met eieren, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus,

pinda's en ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                  Roergebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels,

basilicum en ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten,

limoensap, vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s. & 

( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

 

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN/ TAHOE :

Let op !! Bij Vis en Garnalen kun u alleen maar een gerecht kiezen !!

 

Pad Ka Prauw :                 Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum

met pikante saus.

Pad Med Ma Muang :        Pikante roergebakken mix groenten, ui, ananas, en cashewnoten.

Pad Priew Waan :             Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet

zuur tomatensaus.

Pad King :                        Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten

met oestersaus.

Phad Chaa :                     Pikante roergebakken bamboe, wortels, groene pepers, zoete

bacilicum, paprika & vingerswortels.

Pad Prik Keng :                Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum

en groenten.

Pad Nam Man Hoi :          Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk

& kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :            Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum

en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum

& kokosmelk.

Keng Ka Ri :                     Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's in

kokosmelk.

Keng Ped Deng :              Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras,

bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :           Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien

& kokosmelk.

Laarb Isaan :                     Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen

pepers, gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

Ghai Loek Geuy :              Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders,

bosuien, wortels & gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :              Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete

donkere sojasaus.

 

................................................................................................

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                 Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :              Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :       Gebakken rijstnoedels met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :              Gebakken eiermie met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

 

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Tub Tim Krob Roem Mid :  Gekleurde robijn van weterkastanje, rijstmeel en jackfruit in zoete kokosmelk.  

Sa Ku Ka Ti :                     Thaise tapioca kereltjes met mix meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :        Thaise zoete kleefrijst met kokosroom en mango rijp.

Lord Chong Roem Mid :    Thaise cendol met jackfruit en zoete kokosroom.


 

Bestellen ? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. 

 

: Algemene voorwaarden Catering Buffet op Locatie :

 

Belangrijk :

  • Transport : is mogelijk bij bestellingen vanaf €250 >> Alleen binnen een straal van 10 km. Gratis.

/ Buiten straal worden berekend aan €0.45/km. vanaf Rhoon.

  • Prijs catering buffet is per persoon.
  • U dient zelf voor uw servies, tafels, bestek, servetten en glaswerk te zorgen.
  • Geef ons aan wat uw budget is of welk menu of gerechten met de locatie.
  • Samen kunnen wij dan gepaste offerte maken voor uw culinaire belevenis.

 

Niet inbegrepen :

  • Buffet tafels. €10,-/dag.
  • Tafelrok ( buffet ) €10,-/dag.
  • Biertafel /Picknicktafel klapbaar met 2 zitbanken €10,-/dag.
  • Chafing dishes ( inc. 2 brandpasta! ) + Opscheplepels + Keukentangen. € 10,-/dag.
  • Soep ketel ( 10 liters ) €10,-/dag.
  • Uren van de kok of bediening ( indien nodig hebben ) €25,-/ uur

 

Bij besteding vanaf €900,- gratis inbegrepen:

  • Transport ( Bezorgd en opgehaald )
  • Serviesgoed en bestek (plastic)
  • Servetten. ( Witte )
  • Chafing disches set + Opscheplepels + Keukentangen.
  • Soep ketel. ( Als de soep besteld )

 

Catering inbegrepen :

  • Catering voorzien van Witte jasmijn rijst.

  • Garnalen kroepoek.
  • Homemade Thaise sambal. ( Nam Prik Pouw )
  • Prik Nam Pla ( Pikante - zure Thaise vissaus ) ( Op vragen )

 

Betaling :

    • Als de datum die u wilt reserveren beschikbaar zijn, sturen wij u een factuur per e-mail.
    • 50 % voorschot te storten op rekeningnummer bij goedkeuring offerte .
    • Verzoeken wij u het totaal bedrag naar IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02  tnv. AUTHENTIEK  THAIS 

           ( P. v.d.Struik - Plaengsri ) te Rotterdam overmaken.

     

    Voorwaarden Thaise catering buffet :

    • Al onze prijzen zijn inclusief 9% ,21% BTW.
    • De catering bestelt u minimaal 2 weken voor de gewenste datum.
    • Betaling hiervan dient tenminste 10 dagen van tevoren te zijn ontvangen 
    • Bij annulering dient meer dan 48 uur voor aanvang van het buffet te geschieden.
    • Bij annuleringen binnen 48 uur wordt geen geld gerestitueerd.
    • Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
    • Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
    • Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen te cateren eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .