. . Catering buffet aan huis / Locatie Bedrijf . .

De catering kan plaatsvinden voor particulieren of bedrijven en is al mogelijk vanaf 15-200 personen.

Vooraf wordt het menu samengesteld en kunt u aangeven wat het budget, het aantal deelnemers

          en de wensen zijn.

Let op..!! Catering graag minimale 3 weken van te voren gewenst datum reseveren.!!

.....Tarieven voor kinderen.....

van 0 tot 3 jaar : gratis

tot 9 jaar: €5,- per persoon.

 

. . DE GOEDKOOPSTE ÉN LEKKERSTE THAISE CATERING IN DE OMGEVING RHOON . .


. . . Prijzen Buffet / Menu . . .

Kleine groep.


Menu AT.1

( Vanaf 30 personen )

€20,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

4 Hoofdgerechten.

1 Bijgerecht

1 Nagerecht of verse

fruit mix.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu  AT.2

( Vanaf 25 personen )

€25,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht.

3 Hoofdgerechten.

1 Nagerecht of Verse

fruit mix.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu AT.3

( Vanaf 20 personen )

€30,-/P.

 

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Soep

2 Hoofdgerechten.

1 Bijgerecht.

inc. Witte jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.

Menu AT.4

( Vanaf 15 personen )

€35,-/P.

2 Hapjes ( 2 soorten )

1 Enkelgerecht

2 Hoofdgerechten.

1 Nagerecht of Verse

fruit mix.

inc. Wittje jasmijn rijst.

Garnalen kroepoek.

Thaise sambal.


. . . Prijzen Receptie / Buffet Op Locatie Bedrijven . . .

Catering met Foodtruck is mogelijk!!

(Grote Groepen)


WARM EN KOUD RECEPTIE

€17,50/P.

 

( Vanaf 30 personen )

 

1 Warm Hapjes

1 Koud Hapjes

1 maaltijd Hapjes

1 soep ( in glaasje )

 

 

: Inclusief : 

sauzen en sambal 

 

 

 

 

 

 

 

 

WARM BUFFET OP BEDRIJF

€25,-/P.

( Vanaf 50 personen )

( Bij vanaf 30 personen is €30 )

 

2 voorgerechten

3 Soorten Hoofdgerechten

1  Soorten Bijgerecht

1 Salade

Verse fruit mix of toetje

 

 

: Inclusief :

Witte jasmijnrijst,

garnalen kroepoek en sambal.

 

 

 

 

 

 

 

FOOD TRUCK OP LOCATIE

€17,50-/P.

 

( Vanaf 55 personen )

 

1 soort voorgerechten

2 Soorten Hoofdgerechten

1 soort Bijgerecht

 

 

 

: Inclusief :

Witte jasmijnrijst,

garnalen kroepoek

en sambal.

 

 

* Vanuit de Food truck serveren *

* Exclusief Forfaitaire Opstartkost *

 €100,- (werkuren, gas & reiniging ) 

 


( Te kiezen gerechten )

HAPJES 

Poh Pia Tod :                   Gefrituurde Thaise Loempia met kipgehakt, glasnoedels en groenten.

+ Zoet zuur saus. ( Vegetarische is mogelijk )

Poh Pia Sod :                   Verse loempia met groenten, noedels en ( Garnalen of Crab Surimi Sticks ) 

+ Zoet zure pindasaus.( Vegetarische is mogelijk )

Ka Nom Pang Na Moe :    Gefrituurde wit broodjes met gekruide varkens gehakt. + Zoet zuur saus.

Kiew Ku Laab :                 Gefrituurde wonton rosen met gekruide gehakt van varkensgehakt en garnalen. 

                                       + Zoet zuur saus.

Koeng Hom Phaa :           Gefrituurde groot garnalen met Loempiavellen + Zoet zuur saus.

Thai Sa Tay :                    Gegrilde Thais sate’ van ( Varkens, Kipdijen of Rundvlees ) + Pindasaus

Thod Man Plaa :               Gefrituurde Thaise viskoekjes. + Zoet zuur pindasaus.

Ka Ri Pub Kai :                  Gefrituurde Thaise kip pasteitje met aardappels & groenten. + Zoet zuur saus.

Ka Ri Pub Jeah :                Gefrituurde Thaise vegetarische pasteitjes + Zoet zuur saus.

Tod Man  Kao Pod :           Gefrituurde Thaise vegetarische maiskoekjes.

 

................................................................................................

SOEPEN

( Vegetarische is mogelijk )

Tom Yam :                       Thaise pikante soep met this kruiden, champignons en ( Garnalen of Kipfilet )

Tom Kha :                        Thaise kokos soep met tomaten, champignons, thaise kruiden en 

( Garnalen of Kipfilet )

Keng Jeud :                      Milde soep met groenten, glasnoedels, slikken tofu en gekruiden

 varkens gehakt.

Kiew Nam  :                     Milde wonton soep van varkens - garnalen gehakt en groenten.

 

 

................................................................................................

ENKELGERECHTEN

( Vegetarische is mogelijk )

Kao Pad Sab Pa Rod  :      Roergebakken rijst met ananas, cashewnoten, groenten, hamblokjes, krenten,

ui & kerriepoeder ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen)

Pad Thai :                        Roergebakken rijstnoedels met eieren, tahoe, tauge', groenten, tammarindesaus,

pinda's en ( Kipfilet, Varkens, Rund, Garnalen en Tahoe )

Pad Gi Mouw :                  Roergebakken pikante spaghetti met groene pepers, groenten, vingerwortels,

basilicum en ( Kipfilet, Varkens, Rund of Garnalen )

Som Tam Thai :                Jong papaya salade met wortels, gedroogde garnalen, kousenband, tomaten,

limoensap, vissaus, suiker, knoflook, verse rode pepers en pinda’s. & 

( Garnalen, Kip, Rund of Varkens )

 

................................................................................................

HOOFDGERECHTEN

( In alle hoofdgerechten is witte, Thaise jasmijnrijst inbegrepen )

 

KIPFILET / RUNDVLEES /  VARKENSVLEES / VISFILET / GARNALEN/ TAHOE :

Let op !! Bij Vis en Garnalen kun u alleen maar een gerecht kiezen !!

 

Pad Ka Prauw :                 Roergebakken kousenband, groenten, bosuien, uien pittige basilicum

met pikante saus.

Pad Med Ma Muang :        Pikante roergebakken mix groenten, ui, ananas, en cashewnoten.

Pad Priew Waan :             Roergebakken tomaten, verse ananas, uien, paprika's & groenten met zoet

zuur tomatensaus.

Pad King :                        Roergebakken gember, selderij, bosuien, uien, champignons, mix groenten

met oestersaus.

Phad Chaa :                     Pikante roergebakken bamboe, wortels, groene pepers, zoete

bacilicum, paprika & vingerswortels.

Pad Prik Keng :                Roergebakken kousenband, citroenblad, vingerswortels, rode curry, basilicum

en groenten.

Pad Nam Man Hoi :          Roergebakken mix seizoen groenten, shiitake, sesamzaadjes  in oestersaus.

Pad Pong Kari :                Roergebakken oesterzwam, uien, bosuien, selderij, groenten, ei, chilisaus, melk

& kerriepoeder.

Keng Kiew Waan :            Groene curry met mix aubergines, groenten, citroenblad, citroengras, basilicum

en kokosmelk.

Keng Pa Neng :                Pa neng curry met aubergines, pompoen, citroenblad, vingerswortels, basilicum

& kokosmelk.

Keng Ka Ri :                     Gele curry met mix zoete aardappels, aardappels, ananas, wortels en pinda's in

kokosmelk.

Keng Ped Deng :              Rode curry met mix aubergines, basilicum, groenten, citroenblad, citroengras,

bamboes & kokosmelk.

Keng Mas Sa Man :           Mas sa man curry met mix aardappels, wortels, pinda’s, gebakken sjalotten, uien

& kokosmelk.

Laarb Isaan :                     Pikante salade met lemoensap, bosuien, koriander, muntblad, sjalotten, gemalen

pepers, gemalen rijstkorrels, vissaus en citroenblad.

Ghai Loek Geuy :              Gebakken hard gekookte eieren met zoet zure tamarinde saus, korianders,

bosuien, wortels & gebakken sjalotten.

Ghai Phaa Looh :              Gestoofd hard gekookte eieren met gebakken tahoe, radijs & wortels in zoete

donkere sojasaus.

 

................................................................................................

BIJGERECHTEN :

Kao Pad Ghai :                 Roergebakken jasmijn rijst met groenten en eieren. ( Vegetarisch )

Pad Pak Roem  :              Roergebakken mix groenten en tahoe in oestersaus. ( Vegetarisch )

Sen Lek Pad Si Eiew :       Gebakken rijstnoedels met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

Pad Ba Mi Ghai :              Gebakken eiermie met eieren, groenten, donker sojasaus. ( Vegetarisch )

 

...............................................................................................

NAGERECHTEN :

Tub Tim Krob Roem Mid :  Gekleurde robijn van weterkastanje, rijstmeel en jackfruit in zoete kokosmelk.  

Sa Ku Ka Ti :                     Thaise tapioca kereltjes met mix meloen in zoete kokosmelk.

Kao Niew Ma Mung :        Thaise zoete kleefrijst met kokosroom en mango rijp.

Lord Chong Roem Mid :    Thaise cendol met jackfruit en zoete kokosroom.


 

Bestellen ? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. 

 

: Algemene voorwaarden Catering Buffet op Locatie :

 

Belangrijk :

  • Transport : is mogelijk bij bestellingen vanaf €250 >> Alleen binnen een straal van 10 km. Gratis.

/ Buiten straal worden berekend aan €0.45/km. vanaf Rhoon.

  • Prijs catering buffet is per persoon.
  • U dient zelf voor uw servies, tafels, bestek, servetten en glaswerk te zorgen.
  • Geef ons aan wat uw budget is of welk menu of gerechten met de locatie.
  • Samen kunnen wij dan gepaste offerte maken voor uw culinaire belevenis.

 

Niet inbegrepen :

  • Buffet tafels. €10,-/dag.
  • Tafelrok ( buffet ) €10,-/dag.
  • Biertafel /Picknicktafel klapbaar met 2 zitbanken €10,-/dag.
  • Chafing dishes ( inc. 2 brandpasta! ) + Opscheplepels + Keukentangen. € 10,-/dag.
  • Soep ketel ( 10 liters ) €10,-/dag.
  • Uren van de kok of bediening ( indien nodig hebben ) €25,-/ uur

 

Bij besteding vanaf €900,- gratis inbegrepen:

  • Transport ( Bezorgd en opgehaald )
  • Serviesgoed en bestek (plastic)
  • Servetten. ( Witte )
  • Chafing disches set + Opscheplepels + Keukentangen.
  • Soep ketel. ( Als de soep besteld )

 

Catering inbegrepen :

  • Catering voorzien van Witte jasmijn rijst.

  • Garnalen kroepoek.
  • Homemade Thaise sambal. ( Nam Prik Pouw )
  • Prik Nam Pla ( Pikante - zure Thaise vissaus ) ( Op vragen )

 

Betaling :

    • Als de datum die u wilt reserveren beschikbaar zijn, sturen wij u een factuur per e-mail.
    • 50 % voorschot te storten op rekeningnummer bij goedkeuring offerte .
    • Verzoeken wij u het totaal bedrag naar IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02  tnv. AUTHENTIEK  THAIS 

           ( P. v.d.Struik - Plaengsri ) te Rotterdam overmaken.

     

    Voorwaarden Thaise catering buffet :

    • Al onze prijzen zijn inclusief 9% ,21% BTW.
    • De catering bestelt u minimaal 2 weken voor de gewenste datum.
    • Betaling hiervan dient tenminste 10 dagen van tevoren te zijn ontvangen 
    • Bij annulering dient meer dan 48 uur voor aanvang van het buffet te geschieden.
    • Bij annuleringen binnen 48 uur wordt geen geld gerestitueerd.
    • Verzoeken voor vegetarische gerechten en/of het doorgeven van allergieën dient te geschieden bij de reservering.
    • Bij wijziging (minder ) van het aantal personen minder dan 5 dagen voor het evenement zal toch de afgesproken prijs in de offerte betaald moeten worden .
    • Bij meer personen zal het nodige gedaan worden om deze extra personen te cateren eventueel alternatief menu en zullen deze doorgerekend worden aan afgesproken prijs /persoon .
    • Klachten :

      Bij onvrede over ons producten dien je binnen 24 uur te melden per mail, gelieve deze niet telefonisch, WhatsApp te melden.

      Na 24 uur vervalt het recht op terug gave of coulance vanuit de kant van Authentiek Thais.

      Graag duidelijk vermelden waar de klacht over gaat, eventueel foto’s toevoegen indien nodig.

      Klachten over ons, eten en andere eetbare producten, graag bewijs materiaal compleet bewaren en terug brengen, zodat wij kunnen oordelen of de klacht gegrond is.